måndag 26 oktober 2009

Nytt damlag att kolla in!



Fast den här gången i Linköping (där Du Uffe!). AC Studenterna Dam beräknas sparka loss i div 5 till våren. Ni som har Facebook kan väl forska här för vidare info. Hittills har jag namnen på två spelare och en supporter: Ida Nilsson, strålande målvakt i Kuddby IF, Saltängens BK (en kortare tid) och min yngsta förtjusande dotter. Karin Carlsson, toppspelare i Kuddby IF, en säker målgörare och envis på plan som synden. Supportern? Ja, det är väl självklart vem det är!
Nu väntar vi bara på att laget får en egen hemsida...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med pigga och sportiga studenter, Bosse! På herrsidan i Limping finns ju FC Innerstan, ett mycket duktigt gäng bestående av allehanda akademiker och en och annan elitspelare. FCI spelade ju final mot IFK Norrköping i herrarnas Östgötacup.

BK Tinnis, på spinnsidan, brukar kallas "studentlag", men numera är det mer blandat i startelvorna.

AC Studenterna Dam tycks bli ett spännande tillskott i fotbollsfamiljen och extra kul är det att laget innehåller vassa Kuddbytjejer. Grattis, Störste Supportern - nu får vi väl se dig lite oftare här i Linköping!?

MVH Uffe

Bosse sa...

Självklart är det här en given anledning att resa över till residensstaden nästa säsong. Dyker Du upp på AC Studenternas match samtidigt som mig bjussar jag på korv och kaffe!

Anonym sa...

FC Innerstan har ju inget damlag, så där här är verkligen något speciellt! Det är dessutom väldigt nyuppstartat, så vi är på det stadiet att vi letar sponsorer och allt som kan supporta oss i det här läget.

Några som är sugna?

//Ida